Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
LTS enviromental equipment company limited +86-15321102463 yq_w82@sina.com
Kwaliteitscontrole Vraag een offerte aan
Thuis -

LTS enviromental equipment company limited Kwaliteitscontrole

  • China LTS enviromental equipment company limited certificaten
    ISO9001
  • China LTS enviromental equipment company limited certificaten
    Export Quality Compliance Certificate
  • China LTS enviromental equipment company limited certificaten
    National Award for contract compliance certificate
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

+86-15321102463

Profiel QC

Wij houden controlerend onze kwaliteit van producten en de dienst om onze cliënt tevreden te stellen en hun zaken succesvol te maken te zijn. onze hoofdkwaliteitscontrolestappen omvat hieronder:

 

1. Inkomende inspectie: wij zullen inkomende inspectie uitvoeren die omvat: MTC inspectie, dimensionale inspectie, contractuele nalevingsinspectie. het materiaal ervoor zorgen voldoet aan het contractuele vereiste.

 

2. Middeninspectie: tijdens vervaardiging in workshop, wordt ons QC team toegewezen aan elk vervaardigingsteam om de kwaliteitscontrole te inspecteren en de producten goed te keuren of hen te verwerpen.

 

3. Definitieve inspectie: Nadat de vervaardiging voltooide, zal onze QC afdeling definitieve inspectie aan de producten met inbegrip van kwaliteit verwante controle uitvoeren, contractuele nalevingscontrole (het paiting, verpakking, die verwante inspectie leveren) wij zullen ook onze cliënt om en hun product te inspecteren vóór verzending uitnodigen te komen.